{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Muggi [ Himmelhund] 2008

1.742 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Fie S
Kvinde | 36 år | Oprettet: 4. apr 2010


Blanding af racer Muggi

Udfordringer
Fødselsår:
2008
Størrelse:
mini

opdatering d. 30. september:
Muggi er ca. 2 ½ år gammel og vejer 3,7 kg.
Temperament
glad energisk og en smule reserveret overfor fremmede.

Opdatering d. 30. september:
Efter My er kommet til familien og Muggi er blevet steriliseret, er Muggi blevet til "Pensionist-hunden" (ment på den allermest kærlige måde!) Hun er blevet meget mere stille og doven. Hun er glad og tilfreds, og elsker stadig at lege, men bare ikke så voldsomt og længe ad gangen som før.. (det kan nok også have noget med den overståede unghunde-alder at gøre?)
Hun er jordens nemmeste hund. Hun er vildt behage-syg, og vil gøre ALT for at hendes mennesker har det som blommen i et æg. Hvis hun kunne, er jeg sikker på at hun ville stå på halen for hele familien dag og nat. <3
Hun kan SLET SLET ikke have med at gøre hvis hun får skæld ud, og det er da også utroligt sjældent at hun får det..
Hun opfører sig pænt og ordentlig 99,9% af tiden. (Det kan jo ske at der er noget der bare dufter SÅ godt at hørelsen slår fra nogle sekunder..) :)
Tricks
sitte og danse

Opdatering d. 30. september:
Muggi har lært at det ikke er dødsfarligt at få klippet negle, når bare hver klippet negl bliver efterfulgt af en af de allerbedste godbidder. :) (sidst dyrelægen prøvede at klippe hendes negle, skulle der en vetarinærsygeplejerske ind for at holde hendes krop, mens jeg holdte hendes hoved, og på trods af det spjættede hun så meget at dyrelægen kom til at klippe hendes pote op.. :( + hun spændte så meget at hun tømte sine analkirtler ud over sygeplejersken.. (*GG*)
Stævner
ingen
Stamtavle
ingen
Køn
meget :) tæve
Beskrivelse
Hun er en blanding af chihuahua, dværg pincher og papillon. Der er mest chihuahua i hende, men det er pincheren der skinner mest igennem.
Hun er en meget opmærksom og glad hund. Hun kan godt være lidt reserveret overfor nye mennesker, men aldrig nogen sinde aggressiv. Hun er en meget putte-glad hund og trives bedst i centrum.

Opdatering d. 30. september:
Som sagt er Muggi blevet steriliseret, da hendes løbetider var meget unormale. Hun blødte helt op til 5 mdr. ad gangen, og havde kun pause i ca. 2-4 mdr. Vi var selvfølgelig hos dyrelægen for at få hende undersøgt op til flere gange, men fik bare at vide at det ikke var skadeligt for hunden, men at hvis det generede mig, så kunne jeg jo få hende steriliseret.. Det fik vi så gjort for en måneds tid siden, da vi fandt ud af at hendes hormonbalance også var i uorden. Og da jeg hentede hende på dyrehospitalet dagen efter, fik jeg at vide at både livmoder og æggestokkene var meget forstørrede, og det var MEGET godt at jeg havde fået det gjort.. *Pyyyh!!*
Siden er Muggi som sagt blevet lidt mere rolig og afbalanceret, men det er også godt nok når man har My i huset også. :P
Kommentér på:
Blanding af racer Muggi
Annonce